Go to Top

FÖRELÄSAREN

forelasning_topp
Föreläsningar med Eva Mutvei
Hur tränar jag min kreativa förmåga? Hur blir jag bättre på att kommunicera, övertyga och skapa förtroende? 

Eva Mutvei är skådespelerska och sångerska och arbetar med teater, musikal, opera, TV och film, men även som manusförfattare, regissör och föreläsare. Hon har under många år hållit föreläsningar om kreativitet, kommunikation, retorik och kroppsspråk för en bred målgrupp, t.ex. för olika delar av sjukvården (t.ex. mödravård, akutvård), näringslivet, kyrkan, utbildningsväsendet och fackföreningar. 

Om kreativitet
Eva har under hela sitt yrkesliv arbetat med olika kreativa verktyg. Under de senaste fem åren har hon arbetat som konstnärlig chef och lärare i kreativitet och drama på Europaskolan i Strängnäs. Där har hon framgångsrikt använt olika kreativa verktyg för att väcka och öka elevernas nyfikenhet och kunskapstörst. Nu erbjuder hon föreläsningar inom kreativitet för olika målgrupper.

Om kommunikation
På BMC i Uppsala föreläser Eva varje år om Voice- and Body language på forskarskolan under studenternas första vecka på utbildningen. Det är en två och en halv timmes föreläsning där studenterna också testar att tala inför varandra med hjälp av enkla verktyg . Eva föreläser också regelbundet på Linköpings Universitet för deras ambassadörer.

Om retorik och kroppsspråk
Förstår vi kommunikationens både medvetna och omedvetna mekanismer kan vi öka förståelsen för varandra och åstadkomma både rakare och bättre relationer. Eva har, under sina år som frilans, samlat på sig kunskap om hur kommunikation mellan människor fungerar. Hon föreläser i kroppsspråk och retorik.

AKTUELLA FÖRELÄSNINGAR

ATT TÄNKA KREATIVT

 Verktygslådan som för dig att tänka utanför planritningarna.
:: MER INFO 
 

KROPPSSPRÅK OCH RETORIK

 Förstår vi kommunikationens både medvetna och omedvetna mekanismer kan vi öka förståelsen för varandra och åstadkomma både rakare och bättre relationer.
:: MER INFO 
 

TA MAKTEN ÖVER DIN TID

 En föreläsnings-föreställning i ord och ton som leder till eftertanke.
:: MER INFO 
 

VILL DU BOKA FÖRELÄSNING?

 Fyll i formuläret så kan vi tillsammans skräddarsy föreläsningen, så att passar just dina behov.
:: KONTAKT 
 microsoft